Tuotteet

Meiltä löydät kauden tuoreet lihat, Katinalan makkaratehtaan omat makkarat sekä muun muassa seudun parhaan meetwurstin. Omassa keittiössämme valmistuu lisäksi suursuosion saavuttaneita lihapullia ja punaviinikastiketta sekä muita herkullisia kotiruokia ja lisukkeita lihalle.

Lihaostosten lisäksi löydät myymälöistämme lähitilojen tuotteita, kuten Ahtilan luomumunia, Kuusamon Mansikkatilan hilloja ja mehuja, Kurkkumestareiden maustekurkkuja ja Heikkilän juustoja. Katinalassa saman oven takana teitä palvelee myös Sokerileipuri Suominen, joka on tunnettu ensiluokkaisista leipomo- ja konditoriatuotteistaan.

Tuore liha

Katinalan Lihakaupassa suosimme laadukasta kotimaista lihaa. Meiltä löydät naudan, porsaan, maalaiskananpojan ja karitsan lihoja. Sesonkiluonteisesti meillä on myös tarjolla riistalihaa, kuten esimerkiksi hirven lihaa, sorsaa ja kotimaista ankkaa. Pyrimme täyttämään asiakkaiden toiveet, ja autamme tarvittaessa lihan kypsentämisessä, maustamisessa ja suolaamisessa.

Lihajalosteet

Valikoimiimme kuuluvat erilaiset palvituotteet ja makkarat, kuten esimerkiksi perinteinen ylikypsä palvikinkku ja rasvaton palvikinkku sekä punaviiniraakamakkara, täyslihanakki, hirviryynimakkara ja suomilenkki. Palvituotteiden lisäksi meillä on useita erilaisia kylmäsavustettuja tuotteita, esimerkiksi oma meetvurstimme, kylmäsavukassler ja kylmäsavuhevonen. Lisäksi teemme perinteistä lihahyytelöä ja naudan suolalihaa.

Oman keittiön tuotteet

Omassa keittiössämme valmistuvat herkulliset lisukkeet lihalle, kuten erilaiset kastikkeet, perunasalaatti ja maalaiskermaperunat. Lisäksi valmistamme perinteisillä resepteillä parhaita makuja hakien kotiruuat, joista tunnetuimpia ovat lihapullamme.

Tarjottavat juhliin ja tilaisuuksiin

Valmistamme tarjottavat myös isompiin tilaisuuksiin. Suosituimpia tarjottaviamme ovat nyhtöpossu- ja nakkihodarit lisukkeineen sekä erilaiset lihapadat ja kastikkeet. Teemme tarjottavat asiakkaiden toiveiden mukaan.

KATINALAN LIHAKAUPPA