Riistapullat hirven, poron tai peuran jauhelihasta

  • 750 g hirven, poron tai peuran jauhelihaa
  • 2 dl kuohukermaa
  • 2 dl maitoa
  • 2 dl korppujauhoja
  • 1 sipuli
  • 1 kananmuna
  • Voita
  • Maustepippuria
  • Suolaa
  1. Pilko sipuli hienoksi ja kuullota voissa. Jäähdytä.
  2. Lisää jauhelihan joukkoon mausteet, kananmuna ja sipuli.
  3. Sekoita kerman ja maidon joukkoon korppujauho ja lisää se välittömästi jauhelihamassan joukkoon. Näin massasta tulee pehmeämpi, kun korppujauhoa ei turvota ennen lisäämistä jauhelihan joukkoon.
  4. Tee koepihvi ja maista.
  5. Kostuta käsiä kylmällä vedellä ja muotoile taikinasta palloja ja paina niitä hivenen littanaan, jotta ne kypsyvät hyvin paistettaessa.
  6. Paista pullia paistinpannulla voissa siten, että ne ovat kypsiä.