top of page
IMG_3226-2-2.jpg

Makkarat, kylmäsavu- ja palvituotteet

Hyvää ruokaa, hyvällä mielellä.

”Savukinkku tai palvikinkku kuuluu mielestäni savustaa oikeilla leppähaloilla turhia kiirehtimättä. Näin saadaan murea ja maukas lopputulos, joka maistuu leivän päällä tai ruuassa. Kiireettömistä herkuista on mainittava meidän meetvursti. On vaikea löytää parempaa, kun on maistanut meidän versiota. Tuoreus on tärkeää ja siivutamme sinulle vasta pyydettäessä valitsemasi herkun.

 

Makkarat valmistamme käsityönä Katinalassa. Makkaran pitää maistua. Siinä pitää olla lihaa ja sopivasti savua pinnassa. Minulle on tärkeää, että voin tarjota sinulle laadukkaita makkaroita kotimaisesta lihasta ja uusia makuyhdistelmiä. Makkaroissa meillä on suosittu perusvalikoimamme, mutta kokeilemme tasaisesti myös uusia makuja. Muokkaamme valikoimaamme myös sesongin mukaan.  

 

Arvostan ruoanlaitossa perinteisiä menetelmiä ja aitoja makuja. Näitä löydät meidän tiskistä reippaasti.”  

Tuomas Mikkola, kauppias

meetvursti.jpg
Nakit

Nakit

Lihakaupan täyslihanakki on varmaan suosituin makkaramme. Lisäksi löydät valikoimastamme Makulihan salarakkaan ja juustonakin.

Grillimakkarat

Grillimakkarat

Valikoimassamme on useita erilaisia grillimakkaroita. Makuja muun muassa on chili-emmental, perus grillimakkara, krakova, aurajuusto, riistaryynäri ja lenkkimakkara sekä suomimakkara.

Raakamakkarat

Raakamakkarat

Teemme satunnaisesti myös raakamakkaroita. Erityisesti niitä on tarjolla sesonkeina. Makuina muun maussa punajuuri-aurajuusto, punaviini ja parmesaani-yrtti.

Muut leikkeleet

Muut leikkeleet

Valikoimassa myös lämminsavuhevosta, naudan suolalihaa ja savukalkkunaa.

Lihahyytelö ja muut lihajalosteet

Lihahyytelö ja muut lihajalosteet

Lihahyytelömme salaisuus on pitkään haudutetussa porsaan lihassa, maustepippurissa ja laakerinlehdissä. Lisäksi teemme satunnaisesti nyhtöpossua ja kebabia.

Kylmäsavuherkut

Kylmäsavuherkut

Meetvurstimme salaisuus on vähärasvaisessa kotimaisesssa hevosen lihassa ja pitkässä kypsytyksessä. Makuina tavallisen lisäksi valkosipuli ja pippuri. Muita kylmäsavutuotteita ovat kylmäsavuhevonen, -kassler ja -poro.

Sesonkituotteet

Sesonkituotteet

Makkarat ja nakit sekä palvituotteet seuraavat myös eri sesonkeja ja vuoden aikoja. Näihin myös vaikuttavat kotimaisten raaka-aineiden saanti. Näitä tuotteita ovat muun muassa savupotka, hirvimakkara, lammasmakkara ja palvattu karitsan paisti.

Palvikinkut

Palvikinkut

Valikoimassa leppähaloilla palvattuja porsaan kinkkuja rasvalla ja ilman sekä ulkofilettä, kassleria ja kylkeä.

bottom of page