Eiköhän tuo ole aika kaivaa esiin täältä varastosta

Kun pari viikkoa sitten aurinkoisena päivänä lähdin ulos pyöräilemään, niin huomasin hyvin nopeasti, että taivaalla paistava aurinko ei ihan vielä lämmittänyt pyöräilijää. Ainakaan minun kaltaistani pyöräilijää, jolla ei ollut riittävää varustetta kuten esimerkiksi kunnon hanskoja tai villasukkia. Ei ehkä ihan vielä ollut fillarointikeliä minulle, mutta nyt näyttää jo toisenlaiselta. Auton mittarissa oli 18,5 C lämmintä. Eli missä minun shortsini ovat?

Toinen asia, joka auringon paistaessa ja lämmön noustessa tulee mieleen, on grillaus. Kotonamme kun grillaus tapahtuu taivasalla, niin grilli on suojassa pääosin talven ajan, pois lukien paria talvigrillauskertaa. Nyt on aika puhdistaa tuo kapistus ja viedä lihan pinnan maku uudelle tasolle. Eikun siis grillaamaan. Todellisuudessa tässä kohtaa se menee siten, että paistelen parit pihvit, jonka jälkeen muutamaan viikkoon ei tapahdu mitään ja rakas vaimokin jo kyselee, että pitäisikö grillia laittaa vielä varastoon hetkeksi pihamaisemaa pilaamasta. Tämän jälkeen saankin uuden grillauspiikin😀.

Mitä muuten veikkaatte, että on tänä vuonna trendikästä grillata? Itse ajattelin, että viime vuonna veljelleni vinkkaamani kasslerresepti oli niin hyvä, että voisin kokeilla tehdä siitä myymälään tuotteen. Yksinkertaisuudessaan neuvoin veljeäni keittämään kassleria ja tämän jälkeen vasta grillaamaan sen. Näin lopputuloksesta tuli murea, mehevä, rapea ja muutoinkin erinomainen. Mitä mieltä?