Ensimmäinen isänpäivä

Tulevana sunnuntaina on minun ensimmäinen isänpäivä. Viime viikolla perheeseemme tullut poika on parasta, mitä meille on sattunut (toki alkuvuonna pidetyt häät pääsevät myös kärkeen). Meille sanottiin, että näin pienellä vauvalla ei vielä rytmiä ole, mutta kyllä me olemme sen huomanneet, että päivällä nukutaan ja yöllä kukutaan. Ehkä vähän isäväsymystä silmissä, mutta se ei haittaa. Tälle isänpäivälle en odota kahveja sänkyyn, vaan pikemminkin taipumustani tukien teen mielelläni rakkaalle vaimolle aamiaisen sänkyyn, niin kuin tänäänkin. Kaveri kun roikkuu tässä vaiheessa äidissä kiinni ymmärrettävistä syistä.

Laittoi teillä ruokaa sitten isä, äiti taikka lapset isänpäivänä, niin suosittelenkin siihen hirvenlihaa. Hirvisesonki on meillä nyt marraskuussa ja hirvet tulevat Janakkalasta. Siitä syntyy niin padat, kastikkeet kuin pihvitkin.

Ollaan myös siinä kohtaa vuotta, että joulu on ihan nurkan takana. Jos sinulla on tapana ottaa joulustressiä, niin voit hoitaa yhden asian heti alta pois. Kinkkutilauksen voit tehdä osoitteessa: katinalanlihakauppa.fi/joulu/