Ettei joulu taas yllättäisi

Kauhean nopeasti se tämä marraskuukin on mennyt. Nyt ollaan jo yli puolen välin ja kohta loppukuukin on taputeltu. Hirvet pitävät vielä hetken kiireisenä, käytännössä tämän ja ensi viikon, mutta voi olla, että itsenäisyyspäiväviikolla niitä ei erityisesti enää ole. Vielä siis kerkeät hyvin hankkimaan hirven lihaa pakastimeen ja välittömään käyttöön.

Sitten on se joulu. Jouluhan tulee sieltä kovaa vauhtia. Kotona olen saanut fiilistellä rakkaan vaimoni osalta joulumusiikkia jo hyvissä ajoin (ehkä liian hyvissä ajoin). Yksi kinkkukin on jo paistettu. Ja se oli hyvä kinkku. Vanhempien leivinuunissa paistettu kinkku vei kielen mennessään ja täytti vatsamme ääriä myöten täyteen. Seuraavana fiilistelyvuorossa on piparit.

Viime viikolla jo mainitsinkin, että otamme vastaan kinkku- ja kalkkunatilauksia verkkosivuillamme ja myymälässä. En lähde ennustamaan mitä joululle tänä vuonna käy, mutta uskon, että sieltä se joulu tulee joka tapauksessa. Tilanteesta johtuen pelaamme enemmän varmaan päälle, eli leikkaamme kinkkumääriä hivenen alas päin. Suosittelen siis varaamaan kinkun mahdollisimman aikaisessa vaiheessa. Varauksen voi tehdä osoitteessa http://www.katinalanlihakauppa.fi/joulu/ tai myymälässämme.

Toivotan sinulle herkullista viikkoa. Sillä mitä elämä olisi ilman hyvää ruokaa. Ja siitä puheen ollen, tuoretta kotimaista karitsaa on saatavilla erä keskiviikkona klo 12 eteenpäin.

Tuomas