Hyvinhän tämä sujuu, kun mennään maltilla

Tänään kävimme tiputtamassa ensimmäiset lihaherkut kotiinkuljetuksella ja se sujui erinomaisesti. Toki täytyy myöntää, että kun rupesin lihamestarin kanssa tilauksia tekemään, niin siinä meni hetken säätämisessä, että saatiin tilauksista selvää. Ei ole yksi jos toinenkin kerta, kun minun käsialaani joudutaan tulkitsemaan. Mukaan lukien minä itse.

Odotamme, että pääsiäisen viikolla on normaalia enemmän väkeä liikenteessä, haluammehan syödä hyvin. Siitä syystä emme valitettavasti voi tehdä kuljetuksia kyseisellä viikolla, mutta pääsiäisen jälkeen taas normaalisti.

Meillä kaupassa ei ole tällä hetkellä ruuhkia, joten saat palvelua turvallisesti ja nopeasti. Jopa suoraan autollesi. Voit jättää meille tilauksen puhelimitse tai sähköpostilla, kurvata autolla pihaan ja soittaa myymälään (03 672 3444), jolloin me tuomme herkut autollesi. Maksuna käy kätevästi kortti tai käteinen. Toki voit myös ajaa myymälän pihaan odottamaan ja tehdä siitä tilauksen.

Muistutan kuitenkin, että kun tulette myymälään, niin kunnioittakaamme kanssaolioita jättämällä etäisyyttä toisiin asiakkaisiin. Samoin voisin suositella, jos mahdollista, tulla myymälään yksin, eli ilman muita ihmisiä, jolloin tilaa luonnollisesti jää enemmän. Ja siis nämä neuvot vain sinun, minun ja meidän terveyttä suojellakseni😊👍🏻.

Kotiinkuljetuksella unohdin tänään veloittaa pidemmistä matkoista kuljetusmaksua, joten toistaiseksi se on poistettu, eli saat lihaherkut suoraan kotiisi 20 kilometrin säteellä lihakaupaltamme ilman erillisiä kustannuksia. Olemme helpottaneet kotiin toimitettavien tuotteiden valikoimista herkkukorivalikoimalla, mutta saat tilata mitä tahansa meillä onkaan valikoimissa. 50 € minimitoimitus tietenkin muistaen (lisää tietoa: https://www.katinalanlihakauppa.fi/kotiinkuljetus)