Joskus kebab onnistuu ja joskus ei

Pahoittelut, että meillä ei tasaisesti tuota kebabia ole ollut myynnissä. Siinä on ollut vähän sellainen haaste, että joka neljäs erä onnistuu, niin sen tekemisessä ei ole oikein ollut järkeä. Mausteet olen saanut kohdilleen jo melkein alkumetreillä, mutta rakenne on kärsinyt. Mistä muuten kebab on tehty? Mikä on kebabeläin? Kebabia meillä Suomessa tehdään perinteisesti naudanlihasta (monen kebabin lihan alkuperä on muuten muualla kuin Suomessa, saati edes pohjoismaissa 🇧🇮🇨🇼🇩🇲), mutta myös kanasta ja lampaasta. Tulen testaamaan myös lammasta kunhan saadaan karitsoja ensin vähän leikattua. Sellainen huomio meidän kebabista, että meillä se liha tulee Suomesta 🇫🇮. Nyt kuitenkin kävi silleesti, että pääsin vikasyiden juurelle, joten maistelen tällä hetkellä tyytyväisenä ihan hemmetin hyvää kebabia. Aina ei mene putkeen, mutta nyt menee 😄