Juhannushan on jo ensi viikolla… Onko kaikki valmista?

Osa ensi viikon asioista onkin jo hoidettu. Olet ehkä järjestänyt mökin, porukan ja miettinyt tarjottavia huurteisia juomia ja nyt on vielä ruokapuoli katsomatta. Tai sitten mikään edellisistä ei ole vielä kunnossa. Ei hätää. Minä autan sinua yhdessä asiassa, nimittäin juhannuksen grilliherkut saat kätevästi ensi viikolla mukaasi meiltä. Tiskissä on varmasti meidän suurin valikoima erilaisia makkaroita ja grillattavia herkkuja tarjolla. Myös perunasalaattia ja talon omia bbq-kastikkeita saadaan tarjolle.

Panostamme myös palveluun lisäämällä henkilöstömme määrää ja avaamalla ovemme jo maanantaina klo 9. Jos haluat varata perinteisiä juhannusherkkua, niin voit lähettää meille asiasta sähköpostia info@katinalanlihakauppa.fi tai soittaa numeroomme 03 672 3444. Toki ensi viikon ke ja to saattaa olla haasteellista saavuttaa kumpaakaan kautta, joten toimi mielellään ennen sitä. Varausta ei kuitenkaan tarvitse tehdä, vaan voit marssia suoraan kauppaamme katsomaan, mitä herkkuja on tarjolla. Poikkeusaikataulut ja varattavat boxit voit katsastaa linkin kautta, mutta paljon muutakin on siis tarjolla. http://www.katinalanlihakauppa.fi/juhannus/

Toivotan sinulle kanssakulkijani oikein aurinkoisia päiviä stressitöntä juhannuksen valmistelua. Eihän tämä kuitenkaan mikään joulu ole🙃.