Julkkislihaa ja pikkujouluja

Tämän viikon torstaina 28. päivä klo 20.00 tulee MTV3 Kokkisota-ohjelma, johon lihakauppamme on toimittanut raaka-aineita. Kannattaa katsoa jakso. Mitään markkinointimaksuahan en suostunut maksamaan, mutta saattaa olla, että vieraista toinen mainitsee, mistä herkut ovat peräisin😊. Minua kiinnostaa se, että mitä niistä syntyy🙂. Studiolla oli kiva käydä nopeasti vilkaisemassa, miltä siellä näyttää. Teeveessä aina asiat näyttävät isommalle ja hohdokkaammalle, kuin mitä se oikeasti on paikanpäällä.

Tällä viikolla lihakaupalle laitetaan joulukoristeet paikoilleen. Saadaan vähän joulun tunnelmaa kauppaan😊. Ei kuitenkaan joulutunnelmaa ilman asianmukaisia herkkuja. Nimittäin joulukinkkuja olisi kypsää ja tuoresuolattua tarjouksessa tarjolla. Voit harjoitella kinkun paistamista ja nauttia herkullisista kinkuista jo hivenen etukäteen🤤. Jos kinkku ei vielä sovi ruokapöytään, niin hirveä kannattaa tulla hakemaan, sillä sitä kauttahan ei hirveän pitkään enää kestä. Itse ajattelin nauttia talon kinkkua tulevana sunnuntaina. Pakko myöntää, että kinkussa paistamisen vastuun olen siirtänyt porukoille. Heidän kokemuksella lämpimässä leivinuunissa kinkkumme saa ansaitun kohtelun🤤.

Ympäristöystävällisiä kinkkuja kerkeää vielä hyvin tilamaan. Joutusammin saat jätettyä kinkkutilauksen meille osoitteessa: https://www.katinalanlihakauppa.fi/joulu/ tai kaupankäynnin yhteydessä jättää sen meille suoraan.