Kesä tuli ja meni

Kyllä se näin tuppaa olemaan, että varsinainen kesäsesonki rupeaa olemaan takana, kun koulut alkavat. Kelit voivat olla kohdillaan vielä pitkäänkin ja grillaus jatkua, mutta kyllä muutoksen kaupan arjessa huomaa. Ei voi sanoa, että suoraan rauhoittuu, mutta muuttuu ainakin. Omassa pihassa ajanpuutteen vuoksi grillit ovat olleet niin vähäisellä käytöllä, että suorastaan polttelee grillaus. Viime viikonloppuna olikin mahtava tilaisuus grillata ribsejä pitkästä aikaa. Ribsejä valitettavasti tulee syötyä harvemmin, koska saan nauttia meidän perheessä herkut itse. Viime viikonloppuna tähän oli hyvä mahdollisuus, kun olin yksin kotona, jota ei vähään aikaan olekaan tapahtunut. Ehkä viimeksi ennen pojan syntymää. Pakko myöntää, että poika vie aikaa… Mutta totta kai antaa vastavuoroisesti paljon iloa takaisin. Ja haastetta. Hän haastaa minut oppimaan uusia asioita elämässä.

Tällä viikolla meillä on viimeinen varsinaisesti kesään kytkettävä tapahtuma ja tällä kertaa saamme vierailla pienillä festivaaleilla Hyvinkäällä, josta viime viikolla mainitsinkin. Jos pienpanimon oluet kiinnostavat, niin kannattaa tulevana perjantaina lähteä käymään Hyvinkäällä Oma Panimo -festivaaleilla osoitteessa Niinistönkatu 6, klo 17-23. Linkistä panimon omille sivuille: https://www.omapanimo.fi/?page_id=136.

Tapahtuman jälkeinen viikko onkin pyhitetty rennolle oleillulle perheen kanssa ja kokkailulle, nimittäin ajattelin pitää noin viikon kesäloman.

Sitä odotellessa😊.

Tuomas