Kiirettä pitää kylmässä

Vauhti sen kun kiihtyy, sillä joulu on jo ensi viikolla. Tarkoitukseni ei ole aiheuttaa sinulle joulustressiä viittaamalla joulun ajankohdan läheisyyteen. En minäkään ole ostanut vielä ensimmäistäkään joululahjaa, mutta kyllä tässä vielä kerkiää. Töissä meillä on juuri nyt se aika, kun jalan pitää käydä normaalia nopeammin ja käsipareja pitää olla käytettävissä enemmän. Hyvällä organisoinnilla, asenteelle ja huippuporukalla tästä kyllä selvitään. Jouluherkut valmistuvat teille hyvät asiakkaat juuri oikeaan aikaan.

Oikea aika tulla ostoksille ruokakauppaan tai herkkukauppaan on juuri joulun alla. Kauhean aikaisin ei sitä jääkaappia tuoretavaralla voi täyttää, jos haluamme, että se on syömäkelpoista aattona. Me kaikki haluamme varmasti välttää joulun ruuhkia, mutta todellisuudessa se on hyvin vaikeaa. Menemme kauppaan ostoksille juuri silloin kun kaikki muutkin siellä ovat. Tämä tarkoittaa erityisesti ensi viikon ma-ke välistä aikaa. Tämähän ei normaalisti haittaa, mutta korona. Ja siitä syystä haluankin tässä kohtaa mainita, että ensi viikolla otamme yleisen turvallisuuden vuoksi myymälään vain rajallisen määrän ihmisiä. Uskon, että jouluasiointi meillä saadaan hoidettua oikein turvallisesti.

Toivotan sinulle oikein mukavaa joulun alusaikaa. Tässä on vielä monta päivää aikaa nautiskella glögistä, joulumuusiikista ja yleisesti ihan vaan joulun tunnelmasta.

Ps. Kiitos Outille joulumuistamisesta ja kiitos Parolan Kukalle hienosta kimpusta.

Nähdään kaupalla.

Tuomas