Kiitos asiakkaille pääsiäisestä!

Toivottavasti kaikilla oli onnistuneet pyhät. Itse olin niin innostunut tuosta karitsan kareesta, että sitä päätyi pääsiäislauantaina grilliin. Karitsa oli kyllä hyvää 😄 Sitä muuten löytyy meiltä pakkasesta melkein ympäri vuoden. Kannattaa siis kysellä 😉.

Tästä sukelletaankin sitten kelien puolesta suoraan grillikauteen. Ainakin meikäläinen on vääntänyt sen verran paljon patoja ja pannupihvejä, että grillaaminen on todella tervetullutta 🙃. Grilliruoka on niin helppoa (okei joskus vähän venähtää). Se tulee pääsääntöisesti suhteellisen nopeasti ja sille on helppo keksiä raikkaita lisukkeita, kuten esimerkiksi olut…tai siis salaatti. Vihreä salaatti 😆. Jos sinulla tulee himo kokeilla oikeasti jotain uutta grillissä, niin kysy ihmeessä. Meidän kautta saa tilattua yhtä sun toista, jos sitä ei suoraan tiskissä löydy. Esimerkkinä pienestä erikoisuudesta voisin kertoa tulevan kesän aika ajoittain löytyvästä porsaan tomahawkista, käytännössä kyljyksestä, johon on jätetty pidempi luu ja vähän rasvaa reunalle 🤤.

Vapun kunniaksi ensi viikolla on taas tarjolla meidän oman keittiön perunasalaattia, joka on ehkä maailman parasta perunasalaattia. Ja nakkia tietenkin siihen kylkeen. Vappu kun on keskiviikko, niin olemme auki jo maanantaina 29.4. Tervetuloa 😄!