Kiitos hyvästä työstä

Viime lauantaina olikin vilskettä kaupalla. Isänpäivä aiheutti kysyntää pihvi- ja patalihoissa, olimme saaneet hirveä myyntiin ja ulkona myytävä hyväntekeväisyyshernekeitto teki kauppansa kovaa vauhtia. Moni asiakas koki, että hernekeitto loppui liian aikaisin ja olen samaa mieltä, mutta teimme myyntiin sitä enimmäismäärän eli 200 litraa. Enempää ei siis mahtunut kattilaan. Soppahan oli loppu noin 45 minuutissa. Toisaalta tämä on hyvä asia. Soppaa siis kannattaa ensi kerralla tulla hakemaan heti kun tarjoilu alkaa.

Hernekeiton tuotto meni hyväntekeväisyyteen, ja kohteeksi oli tällä kertaa valikoitunut paikallinen saattohoitokoti Koivikko-koti. Saimme kasaan 1200 €. Todella hyvä potti. Kävin lyhyellä visiitillä heidän luonaan ja juttelin toimitusjohtaja Riikka Koiviston kanssa, joka teki myös yksikössä psykoterapeutin työtä. Riikka muistutti, että elämän loppumetreillä levollisimpia ovat he, jotka ovat uskaltaneet yrittää ja toteuttaa omia haaveitaan. Taas kerran palataan siihen, että yleensä asiat joita ei ole tehnyt, kaduttavat ehkä enemmän kuin ne, joita on tehnyt. Hänestä tehtiin hyvä juttu Helsingin Sanomiin pari vuotta sitten. Linkin siihen löydät jutun lopusta. Omasta puolestani haluan kiittää heitä kaikesta siitä hienosta työstä, mitä he tekevät joka päivä. Samoin haluan kiittää sinua tuestasi Koivikko-kodin toiminnan hyväksi.

Nyt kun olemme marraskuussa, niin kannattaa miettiä reseptejä erityisesti hirven lihan kannalta, sillä sitä on nyt hyvin tarjolla. Toki täytyy varoittaa, että ei sitä erityisesti säilöön jää, vaan on kysyttyä herkkua.

Kauhean kaukana ei tuo joulukaan ole, joten otamme vastaan jo kinkkutilauksia. Tilauksen voit jättää myymälässä tai verkkosivuillamme osoitteessa http://www.katinalanlihakauppa.fi/joulu/.

Ps. Linkki HS:n juttuun parin vuoden takaa: https://www.hs.fi/elama/art-2000005874184.html?share=9ee159d3f153afb7c00cd6f3e92aa642

Mukavaa viikkoa,

Tuomas