Lihakaupan herkut suoraan kotiovellesi

Nyt voit tilata lihakaupan perinteisiä tuotteita kätevästi kotiinkuljetuksella. Valitse haluamasi paketti viidestä herkullisesta vaihtoehdosta. Voit myös esittää erikoistoiveita herkkukorin sijaan.

 

Herkkukori 1 (15 €) 

Rasvaton palvikinkku 250 g
Täyslihanakki 600 g

Herkkukori 2 (15 €)

Rasvaton palvikinkku 250 g
Riista (poro tai hirvi)- tai lammasmakkara 5 kpl, 530 g

Herkkukori 3 (50 €)

Naudan jauheliha 2 kg
Karjalanpaistilihat 1 kg
Leivitetyt tai marinoidut porsaan pihvit 4 kpl, n. 150 g/kpl

Herkkukori 4 (40 €)

Naudan paistijauheliha 1 kg
Kassler 1 kg
Karjalanpaistilihat 1 kg

Herkkukori 5 (30 €)

Lihakaupan lihapullat 1 kg
Lihakaupan kebab 1 kg

 

Tilauksen teet soittamalla suoraan lihakauppiaalle numeroon 03 672 3444 tai lähettämällä sähköpostia osoitteeseen info@katinalanlihakauppa.fi.

 

Tilaus- ja toimitusehdot

Tilaus- ja toimitusaika

Toimitamme tilauksia tiistaisin ja keskiviikkoisin. Ensimmäinen toimitusaika on klo 9-13 ja toinen klo 13-18. Valitse haluamasi päivä ja aika ja tee tilaus viimeistään toimitusta edeltävään päivään klo 10 mennessä.

Toimitusalue

Toimitusalue on 20 km Katinalan Lihakaupalta. Meidän tulee päästä perille autolla. Alle 10 km alueella toimitamme tuotteet maksutta ja 10-20 km matkasta perimme 5 € toimitusmaksun.

Muut tilausehdot

Minimitoimitus on 50 €.

Maksuehdot- ja välineet

Maksu suoritetaan tavaran luovutuksen yhteydessä käteisellä (mieluiten tasaraha), pankki- tai luottokortilla (Visa tai Mastercard), MobilePaylla tai Pivolla.

Laatutakuu

Tuotteet pakataan pääsääntöisesti samalla tavalla kuin yleensä palvelutiskillä kaupassamme. Toimituksissa käytetään ainoastaan tuoretta lihaa. Menemme takuuseen laadusta, eli ellet ole tyytyväinen, saat vastaavan tuotteen tilalle. Huomatus on tehtävä 5 päivän kuluessa tavaran vastaanottamisesta.

KATINALAN LIHAKAUPPA