Kylläpäs oli vilkas vappu

Ollaan pieni paja. Se näkyy parhaiten siinä, että tavarat ovat vähän vähissä sesongin jälkeen. Oli kysymys pienestä tai isosta sesongista, niin tiskit näyttävät monesti seuraavan viikon alussa vähän tyhjältä. Koneet kuitenkin käynnistetään nopeasti ja lisää nakkeja sekä chili-emmentalia saadaan tarjolle. Viime viikolla perunasalaatti pääsi loppumaan, myönnettäkööt, liian aikaisin. Siihen on syynsä, miksi se aina loppuu. Nimittäin ajan puute. Perunasalaatti tehdään käsityönä ja sille se myös maistuu, mutta hyvä maku tulee meidän kohdalla määrän kustannuksella. Tulipa hyvä edellisen lauseen loppuosasta. Kuulostaa ihan omalta periaatteeltani. Mieluummin siis nautin vähän, mutta laadukasta.

Suurin osa kun tuotteista tehdään itse, niin välillä ilmenee puutteita tarjonnassa. Yksi viime aikoina poissaolollaan loistanut herkku on ollut nyhtöpossu ja pahoittelut siitä. Nyt tämäkin asia on ratkaistu, eli nyhtöpossua on ollut pitkästä aikaa saatavilla tänään. Joten tervetuloa!

Toivotan sinulle kanssakulkija oikein mainiota viikkoa. Pysytään terveinä ja nautitaan elämästä hyvän ruuan, juoman ja seuran kera, karanteeniohjeet mielessä pitäen.