Lauantaina pop up -ravintola Katinalassa

Tulevana lauantaina olisi taas tarkoitus pistää pop up -ravintolaa pystyyn Katinalaan. Tarjolla olisi nyhtö… karitsaa, valkosipulimajoneesilla hodarimuodossa. Kun karitsa loppuu, niin sitten siirrytään possuun. Karitsa on kypsennetty miedossa lämmössä noin 6-7 tuntia ja siinä on sellainen oikein hienostunut karitsan maku. Ei siis mitään villasukkaa😃. Kelikin näyttää oikein hyvältä. Tuskin pannuja tarvitaan, kun ulkona on jo valmiiksi niin kuuma🙃. Tarjoilu kestää klo 11-13.30 tai niin kauan kuin minulla tavaraa riittää.

Tällä viikolla syön…
Jämäsisäfilepihvin ja kantarellirisottoa
Pitkään kypsennetystä naudanrinnasta tehty sandwich
Vaimon tekemään kaalilaatikkoa lounaaksi
Paljon kasviksia
Paljon jäätelöä
Viikonloppu alkaa pizzalla ja kaljalla

Siis hyvää ruokaa hyvällä mielellä.