top of page

Katinalan leipomo
Katinalan leipomossa leivomme jokaisen leivän ja pullan käsityönä ylpeydellä. Meidän salaisuutemme piilee juurella leivotuissa leivissä, joiden maku on täynnä aitoa perinnettä ja syvyyttä. Paistamme leipämme kiviarinauunissa, joka antaa niille täydellisen rapean kuoren ja pehmeän sisuksen.
Pullamme puolestaan syntyvät aidosta voista – maku, joka tuo mieleen lämpimät muistot ja ilahduttaa joka puraisulla.
Kaikki tuotteemme ovat tuoreita, laadukkaita ja valmistettu huolella, jotta sinä saat parasta – joka päivä. Poikkea leipomoomme ja koe, miltä maistuu rakkaus leipomiseen!

![]() Erilaisia leipiä ja pulliaKokeilemme uusia reseptejä jatkuvasti ja seuraamme sesonkeja sekä vuodenaikoja. Valikoimassa usein uutta ja vaihtelevaa tarjolla. | ![]() Vaalea hapanjuurileipäVehnäjauhoja, täysjyvävehnäjauhoja, ruista, vettä ja suolaa. Pehmeästi hapan ja maukas leipä. Leivottu juureen. | ![]() RuishapanjuurileipäRuista, vettä ja suolaa. Rapea pinta, mehevä sisus. Leivottu juureen. |
---|---|---|
![]() Juureen leivottu patonki | ![]() Tumma siemenleipäRavitseva ja maukas leipä. Leivottu juureen. | ![]() SaaristolaisleipäÄitini ohjetta mukaillen leivottu herkullinen leipä. |
![]() SämpylätLeivomme vaihtelevasti kolmen juuston sämpylää, kaura-vehnäsämpylää ja hiivaleipäsämpylää. | ![]() Juureen leivottu perunabriossiValmistamme satunnaisesti tätä herkullista hampurilaissämpylää. | ![]() Kaura-vehnäleipäRavitseva leipä, jossa kauraa ja pellavansiemeniä. Sopii erittäin hyvin paahtamiseen. Leivottu juureen. |
![]() Munkit ja lihapiirakatTorstaisin meiltä saa tuoretta munkkia hillolla ja vaniljakreemillä sekä erilaisia herkullisia lihapiirakoita. Lihapiirakoissa emme ole tyytyneet vain tavalliseen, vaan meiltä saa myös pekoni-, jalapeno- ja chilikastikeversioita. | ![]() KarjalanpiirakkaRapea, mehukas riisipuurosisus. Perinteinen ja juuri siksi niin hyvää. | ![]() Voilla leivottu pullaTeemme perinteisiä kanelikorvapuusteja, mutta myös kinuskipullaa, unikonsiemenpuustia ja mantelipuustia. Valikoima vaihtelee sesonkien mukaan. |
bottom of page