Katinalan Lihakauppa

 

Perinteikästä lihakauppaa nykyajan otteella

Hämeen sydämessä toimivan Katinalan Lihakaupan historia ulottuu 80-luvulle.  Helmikuusta 2017 lihakauppaa on luotsannut Tuomas Mikkola. Hän on tuonut laadukkaaseen kotimaiseen lihaan erikoistuneeseen perinteiseen lihakauppaan nykyaikaista lisämaustetta laajentamalla tuotevalikoimaa oman keittiön käsintehdyillä tuotteilla.

 

 

 

Lihakauppias Tuomas

Kun paljasjalkainen hattulalainen Tuomas Mikkola kuuli veljeltään Katinalan lihakaupan olevan myynnissä, hän tiesi, että tämä olisi hänen tilaisuutensa yhdistää keittiöalan osaaminen ja intohimo laadukkaisiin raaka-aineisiin.

Tuomas kiinnostui ruoanlaitosta jo teini-ikäisenä. Kunnianhimo vei hänet oppisopimuskokiksi arvostettuun helsinkiläiseen ravintola Nokkaan, jonka jälkeen hän työskenteli kokkina Kämp Brasserie -ravintolassa.

Ravintolauran jälkeen Tuomas lähti kehittämään kaupallista osaamistaan tradenomiopintojen ja lähes kymmenen vuoden pankki- ja vakuutusalan myyntikokemuksen kautta. Kiinnostus ruokaan ei ollut kuitenkaan sammunut. Se näkyi perheelle ja ystäville loihdittujen useamman ruokalajin illallisten muodossa.

Katinalan lihakaupassa Tuomaksen kaupallinen kokemus kohtaa intohimon ruokaa, erinomaista asiakaspalvelua, laadukkaita raaka-aineita ja yrittäjyyttä kohtaan.

 

 

Lihakaupan Arvot

Helpotamme asiakkaidemme arkea

Valmistamme lihakaupan omassa keittiössä laadukkaita lisukkeita ja valmisruokia, joiden avulla ruoan valmistaminen tai viimeistely on vaivatonta. Omien reseptiemme avulla ruuanlaitto kotona onnistuu vaivattomasti ja varmasti.

Kauppiashenkisyys näkyy toiminnassamme

Haluamme kehittää tuotteitamme ja palveluamme entistäkin paremmaksi, ja siksi otamme mielellämme vastaan toiveita ja ideoita.

Suosimme suomalaisia, lähellä tuotettuja, laadukkaita raaka-aineita

Ruuan kotimaisuus ja laadukkuus ovat meille tärkeitä. Pyrimme valitsemaan valikoimaamme lähellä tuotettuja raaka-aineita ja tuotteita.

Uskomme käsityöhön

Arvostamme itse tehtyjä tuotteita, ja siksi panostamme omaan makkara- ja kotiruokatuotantoon. Kehitämme jatkuvasti uusia tuotteita, kuten Katinalan makkaratehtaan suursuosion saavuttanutta punaviiniraakamakkaraa.

KATINALAN LIHAKAUPPA