Perinteikästä lihakauppaa nykyajan otteella

Lihakaupan tarina

Idyllisessä Hämeen sydämessä toimivan Katinalan Lihakaupan historia ulottuu 80-luvulle. Helmikuusta 2017 lihakauppaa on luotsannut paljasjalkainen hattulalainen Tuomas Mikkola.

Tuomas kiinnostui ruoanlaitosta jo teini-ikäisenä. Kunnianhimo vei hänet oppisopimuskokiksi arvostettuun helsinkiläiseen ravintola Nokkaan, jonka jälkeen hän työskenteli kokkina Kämp Brasserie -ravintolassa.

Ravintolauran jälkeen Tuomas lähti kehittämään kaupallista osaamistaan tradenomiopintojen ja lähes kymmenen vuoden pankki- ja vakuutusalan myyntikokemuksen kautta. Kiinnostus ruokaan ei ollut kuitenkaan sammunut. Se näkyi perheelle ja ystäville loihdittujen useamman ruokalajin illallisten muodossa.

Kun Tuomas kuuli veljeltään Katinalan lihakaupan olevan myynnissä, hän tiesi, että tämä olisi hänen tilaisuutensa yhdistää keittiöalan osaaminen ja intohimo laadukkaisiin raaka-aineisiin. Lihakauppiaana Tuomaksen kaupallinen kokemus kohtaa kiinnostuksen ruokaa, erinomaista asiakaspalvelua, hyviä raaka-aineita ja yrittäjyyttä kohtaan.

Tuotteet

Katinalan Lihakaupassa suosimme laadukasta kotimaista naudan, porsaan ja karitsan lihaa. Sesonkiluonteisesti meillä on tarjolla myös hirven lihaa.

Tuoreen lihan lisäksi valikoimaamme kuuluvat erilaiset palvituotteet ja käsintehdyt makkarat, kuten esimerkiksi perinteinen ylikypsä ja rasvaton palvikinkku sekä punaviiniraakamakkara, hirviryynimakkara ja vuonna 2019 Suomen parhaaksi mausteiseksi makkaraksi valittu chili-emmental. Meillä on myös useita erilaisia kylmäsavustettuja tuotteita, esimerkiksi oma meetvurstimme, kylmäsavukassler ja kylmäsavuhevonen. Lisäksi teemme perinteistä lihahyytelöä ja naudan suolalihaa.

Valmistamme tarjottavat myös isompiin tilaisuuksiin. Voit valita tarjoiluiksi suositut nyhtöpossuhodarimme lisukkeineen (minimitilaus 30 hodaria) tai lihapullat (minimitilaus 7 kg). Lisukkeeksi voit tilata oman keittiömme peruna-, coleslaw- tai punajuurisalaatin (minimi 3 kg/salaatti).

Meiltä saat halutessasi tilaisuuteesi myös koko nyhtöpossuhodari-cateringin: hoidamme avaimet käteen -periaatteella kaikki kuljetukset tarjoiluineen (minimitilausmäärä 100 henkilöä). Pyydä tarjous Ota yhteyttä -osion lomakkeella.

KATINALAN LIHAKAUPPA