Mielestäni tämä on hyvää, mutta mitä mieltä sinä olet? Tehdäänkö kaupat?

Sieninakki tai -makkara. Sitä välillä kysytään ja sitä välillä tehdään. Sienet ovat mielestäni hyviä, mutta en laittaisi niitä kaikkialle. Minulle on tarkkaa, miten ja mitä sieniä käytetään ja missä. Osa sopii kastikkeeseen, osa ei. Osasta voi tehdä risottoa, osasta ei. Osa toimii makkarassa ja osa ei.

Tein suppilovahverolla maustettua makkaraa talvella ja se oli hyvää. Sienestä tuli jotenkin sellainen lihan luontaista makumaailmaa tukeva mauste, vaikka itse sieni ei välttämättä siellä maistunutkaan. Nyt tein juhannukseksi sieninakkeja sekasienistä. Nakeista tuli hyviä, mutta sieni ei erityisesti maistunut. Pikemminkin tuli hyvä tai siis erinomainen perusnakki. Joka tapauksessa nämä nakit eivät jostain syystä houkutelleet juhannuksena. Nyt niitä on liikaa ja ehkä sinä voit auttaa asiassa. Tehdäänkö kaupat 7,90 €/kg niin kauan kuin tavaraa riittää? Voit grillata, tehdä kastiketta, laittaa soppaan ja vaikka mitä.

Nakki ei ole ainoa, jota on liikaa. Maalaiskananpojan rintafileille kävi samalla lailla, eli liikaa tuli hankittua. Niistä myös voisimme hieroa kauppaa 9,90 €/kg tämän viikon ajan. Broilerin tiimoilta kysyisin vielä sellaista, että mitä mausteita minun kannattaisi laittaa, jos tekisin broilerinakkia? Mitä sinä syöt broilerin kanssa yleensä?

Onpas kiva kun kesä on täällä, saa uida (uin ulkona talvellakin), pyöräillä, syödä ulkona ja grillata. Talossa on ehkä vähän liian lämmintä, mutta ei se haittaa. Tahdon toivottaa sinulle mukavaa kesäviikkoa kanssakulkijani ja nähdään kaupalla.

Ps. Ensi viikosta olemme auki maanantaisin klo 9-17.