Olen amerikkalaisen ruokakulttuurin uhri… Niin myös sinäkin 😊

Hampurilainen. Tuo loistava ja yksinkertainen keksintö. Jokaisella meistä on tästä ruokalajista aivan varmasti kokemusta. Pakko myöntää, että se on yksi suosikkiruuistani. Tästä huolimatta löydän itseni Mäkkäristä tai Hesestä hyvin harvoin. Panostan pikemminkin raaka-aineiden laatuun ja näin ollen huomaan löytäväni itseni keittiöstä. Leivon jopa sämpylän tosi usein itse. Hyvän hampurilaisen salaisuus on yksinkertaisuus. Ei mitään kikkailua, ei ainakaan yleensä 🙃. Helppo resepti toimii, eli hyvät raaka-aineet tuottavat yhdessä erinomaisen kokonaisuuden.

Ehkä arvostuksestani hyvää raaka-ainetta ja hodari-hampparikulttuuria kohtaa onkin syntynyt tapahtumissa huikeaa suosiota nauttiva nyhtöpossuhodarimme. Nyt on kuitenkin aika tullut tehdä jotain muuta. Nimittäin tulevana lauantaina olisi tarjolla Lihakaupan pop-up -ravintolassa luomunaudasta tehtyjä kotimaisia hampurilaisia joko paikan päällä syötäväksi tai mukaan otettavaksi. Suosittelen ottamaan kohtalon loikan ja testaamaan hampurilaistani. Tervetuloa!

Nyt rupeaa olemaan pääsiäinen sen verran lähellä, että kannattaa jättää samalla pääsiäisen herkuista varaus 😊.