Parasta seuraa

Kuulin eilen ystävältäni vinkin ravintolassa käymisestä ilman, että oikeastaan käy ravintolassa. Hän oli valmistanut parempaa ruokaa kotona, pukeutunut vaimonsa kanssa ravintolaa varten ja ”lähtenyt” ravintolaan. Ensiksi juotiin alkudrinkit ”loungessa” ja odotettiin katettuun pöytään pääsyä. Tämän jälkeen kun ruoka on valmista, siirryttiin pöytään nauttimaan illallista. Oli viinit ja musiikit, siis tunnelma kohdillaan. Ainoa ero tässä perinteiseen ravintolassa käymiseen oli se, että tämä kaikki tapahtui kotona. Tämä kuulosti niin hauskalta, että meidän on pakko kokeilla. Mitäköhän Chef Tuomas tarjoaa ravintolassaan viikonloppuna😀?

Vaikka sosiaalista kontaktia rajoitetaankin, niin onneksi minulla on erinomaista illallisseuraa heti pöydän toisella puolella. Toinen heistä osaa nauttia ruuasta rauhassa ja toinen ei niinkään rauhassa. Se ei kuitenkaan haittaa❤️.

Onhan tämä kuitenkin outo tilanne, että ihan samalla tavalla ihmisiä ei pääse tapaamaan kuin aikaisemmin. Onneksi puhelimet on keksitty ja ne ovat kehittyneet. Olen elämäni aikana soittanut yhden käden sormilla lasketun määrän videopuheluita, mutta täytyykin perehtyä toimintoon. Tälle voi olla nykyään enemmän käyttöä.

Viime viikolla pohdin, että miten saamme lihakaupan asiakaspalvelua mukautettua nykytilanteeseen. Meille toki saa tulla myymälään käymään ja pääsääntöisesti täällä on väljää ihmisten kesken. Tämän lisäksi on mahdollista tilata herkkuja suoraan kotiin (lisää tietoa: https://www.katinalanlihakauppa.fi/kotiinkuljetus/) tai pyytämällä palvelua suoraan autolle, kun tulee käymään meidän kaupalla. Jälkimmäinen toimii siten, että soittamalla meidän myymälän numeroon (03 672 3444) otamme tilauksen vastaan, joko etukäteen tai kun tulet autolla pihaan. Me tuomme kassissa herkut suoraan autollesi ja otamme maksun vastaan siinä joko kortilla tai käteisellä.

Kyllä tämä tästä. Onneksi valon määrä lisääntyy koko ajan, eikä tämä tapahtunut syys-talvella🙂.