Etsi
  • tuomas93

Ja voittaja on...

Välillä tulee kysyttyä uusia makkaraideoita sosiaalisessa mediassa ja kasvotusten kaupalla. On kiva kokeilla ja maistella uusia makuja, mutta tutussa turvallisessa on hyvät puolensa. Meidän suosituin makkara on jo pitkään ollut… Chili-emmental tietenkin. Jopa talvella sen suosio ohitti hirvimakkaran. Ymmärrän toimivan reseptin syyt oikein hyvin. Sillä siellä missä on tulisuutta, siellä on myös juustolle kysyntää. Juuston ja tulisuuden liitto on mitä parhain. Kaikessa toki pitää käyttää hyviä raaka-aineita, niin lopputuotekin on helpompi tehdä herkulliseksi. Ja mehän käytetään hyviä raaka-aineita.


On pakko myöntää, että omaan makuun chili-emmentalissa on liian vähän tulisuutta, mutta toisaalta olen myös huomannut, että kaikki ihmiset eivät halua hikoilla ruuan tulisuudesta, kun he syövät ruokaansa. Joten siitä syystä vähän loivempi kulma tulisuuden kanssa. Kokonaisuus tekee kuitenkin tästä makkarasta erinomaisen. Ajoittain myynnissä oleva uutuus 5 chilin raakamakkara, on taas sitten tulisten ruokien ystäville tehty. Suosittelen kokeilemaan sitä, vaikka tulisuus vähän jännittäisikin aluksi.


Chili-emmental on pari vuotta sitten järjestettyjen Tammelan makkaramarkkinoiden voittaja maustetuissa makkaroissa. Suosio ei tämän pokaalin jälkeen ole hiipunut, vaan päinvastoin se on kasvanut tasaisesti koko ajan.


Tälläkin viikolla on hyvää ruokaa syötävänä.


Tuomas
22 katselukertaa0 kommenttia