Etsi
  • tuomas93

Kaikki leivästäni, osa 1: Vaalea hapanjuurileipä

Leivän leipomisen filosofiani on, että leivän pitää olla tietyllä tavalla aitoa – Se on valmistettu yksinkertaisista raaka-aineista ilman lisäaineita. Oman persoonallisen makunsa leipomomme leivät saavat omasta hapanjuurestamme.

Voimme käyttää leipomiseen vaikka kaksi päivää, mikäli lopputulos sitä vaatii. Tärkeässä roolissa on myös uuni, jossa leivät paistetaan. Siksi leipomossamme on puilla lämpiävä kiviarinauuni, johon sytytetään tuli aina aamuisin viideltä, kun leipurimme Signe saapuu töihin.

Leipomomme ylpeys, vaalea maalaisleipä, on vuosien kehittelyn tulos: herkullisen rapea kuori, kaunis ja aito ulkonäkö, täydellinen rakenne ja juuren tuoma maku. Maistuu erityisen hyvältä voin ja lihakauppamme palvikinkun kanssa. Leipä sopii täydellisesti niin aamiaiselle kuin illallispöytäänkin.

Jos leipomomme ei ole vielä tuttu, poikkea ostoksille Pälkäneentien varteen osoitteeseen Kauksaarentie 2, Katinala. Samalla voit juoda pullakahvit kahvilassamme ja tehdä laadukkaita ostoksia pienestä lihakaupastamme.

Erinomaista päivää sinulle.

Tuomas58 katselukertaa0 kommenttia