Etsi
  • tuomas93

Kajaanissa asti

Aina on hyvä suunnitella uutta. Koen asian yrittäjänä siten, että paikoilleen jääminen johtaa tuhoon. Maailma muuttuu ympärillä ja jos minä en, se johtaa pahimmillaan siihen, että en saa tehdä sitä mitä haluan. Eli tuottaa ruokaelämyksiä muille ja itselleni. Kannattaa siis mennä eteenpäin.

Koska olemme pieni yritys, joka tuottaa herkkuja lähtökohtaisesti vain omaan kauppaan, on uusia investointeja hyvä harkita vakavasti. Mielellään laskimen kera. Tällä kertaa uuden suunnittelu on johdattanut minut Kajaaniin asti. Joskus on helpompaa tutkia asioita konkreettisesti paikan päällä, kuin selata esitteitä ja katsella kuvia. Sitä paitsi uusien laiteinvestointien tekeminen jännittää minua aina, niin reissu piti tehdä jo ihan oman mielenrauhan vuoksi. Katsotaan tuleeko uudesta uunista kauppoja.

Tulevana sunnuntaina on äitienpäivä. Vaikka äitejä on hyvä muistaa 360 päivänä vuodessa, niin erityisesti heitä voisi muistaa tulevana sunnuntaina. Rakkaalle vaimolleni tuleva äitienpäivä on toinen. Yleensä keksin aika hyvin aineettomia ja aineellisia lahjoja, mutta nyt on pää tyhjänä. Onko ideoita? Jaa omat ideasi/toiveesi tähän, niin joku muukin isä saattaa pelastua pälkähästä tällä viikolla. Mitä erinomaisinta viikkoa sinulle.

Tuomas32 katselukertaa0 kommenttia