Etsi
  • tuomas93

Lihakauppiaan tiistai: Mitenkäs nuo kesärenkaat?

Sitä pukkasi oikein kunnon takatalvi. Kaunistahan tuo lumi on, mutta juuri sain autoon vaihdettua kesärenkaat. Se ei ehkä ollut hyvä juttu, nimittäin aamulla oli pakkasta ja liukasta. Katson ensi kerralla tuota sääennustetta ennen renkaiden vaihtoa. Sitä samaa suosittelen myös sinulle, jos olet ajoittanut renkaiden vaihdon niin kuin minä.

Lisäksi keskustelin asiakkaan kanssa, joka oli lomalla, että oli odottanut pääsevänsä grillaamaan, mutta päätyikin kaivamaan padat kaapista esille. Onneksi tätä lunta ei kauaa tarvitse katsoa. Grillikausi on ihan nurkan takana.

Meillä oli viime kuukausi hyvän tekemisen kuukausi. Tämä oli ehkä orastava keino paikata puuttuvaa hyväntekeväisyyshernekeittotapahtumaa, mutta tärkeintä ehkä olikin, että yritettiin. Kohteeksi valikoitui Syöpäsäätiö ja saimme kasaan kaiken kaikkiaan 400 €, kun lihakauppa hivenen pyöristää ylöspäin. Kiitos sinulle osallistumisesta hyvän tekemiseen. Oikein aurinkoista, takatalven kyllästämää viikkoa sinulle. Tuomas14 katselukertaa0 kommenttia