Etsi
  • tuomas93

Lihakauppiaan tiistai: Pääsiäinen tulee


Viime viikolla aloittamamme Hyvän mielen tuote -kampanja tuotti kaiken kaikkiaan 96 euron verran rahaa hyväntekeväisyyteen. Kiitos kaikille kampanjaan osallistuneille! Vielä erikseen on kiitettävä asiakasta, joka lahjoitti 10 euroa ekstraa Syöpäsäätiön hyväksi. Kyllähän meillä yhteiskunta pitää hyvää huolta moneen muuhun maahan verrattuna, mutta ihan jo omaa ja läheisiäni ajatellen, ei haittaa, jos lisätään vähän resursseja syövän torjuntaan. Osallistu kampanjaan kaupalla ja hanki hyvää mieltä samalla makunystyröitä hemmotellen.


Viime viikonloppuna Lihakauppa sai uudistuneet verkkosivut (www.katinalanlihakauppa.fi). Vaikka itse sanonkin, niin uusista sivuista tuli todella hienot. Sain toimia valokuvaajan roolissa, mutta muutoin sivuista kiitos kuuluu pikemminkin rakkaalle vaimolleni. Tarkoitus on, että sivujen kautta saa nyt enemmän tietoa tulevista sesongeista sekä ajankohtaista reseptiikkaa. Käy ihmeessä katsomassa, kehitysehdotuksia otetaan totta kai vastaan.


Pääsiäinen on yllättävän lähellä. Uusille verkkosivuille on tulossa tavalla taikka toisella varausjärjestelmä, josta saa varattua tulevan pääsiäisen karitsat. Myös hinnat ovat nähtävillä. Varauksen voi myös tehdä soittamalla myymälään numeroon 03 672 3444 tai lähettämällä sähköpostia info@katinalanlihakauppa.fi. Varattavissa on myös oman keittiön herkulliset kermaperunat joko valkosipulilla tai ilman. Totta kai tuotteita on myynnissä myös ilman varausta, mutta viime vuonna esim. paistit loppuivat kesken, niin varausta etenkin niissä suositellaan.


Ps. Lihakaupasta saa edelleen herkullista lauantaimakkaraa. ;)


Tuomas


104 katselukertaa0 kommenttia