Etsi
  • tuomas93

Lihakauppiaan tiistai: Taas olisi viimeisen päälle herkkua tarjolla


Nyhtöpossuhodareita kysytään tasaisesti. Siispä miksi emme tekisi niitä? Vaikka itse sanonkin, niin annos on mielestäni erinomainen. Okei, on ehkä vähän omaa kehua, mutta olen myös tarkka oman ruuan kehumisesta. Olen ehkä oppinut itsekriittisyyden kotoa, missä mamma aina sanoo”ei tämä ruoka oikein maistu taas millekään”, vaikka mamma tekee aina todella hyvää ruokaa. Eli kun sanon, että tämä on hyvää, niin kyllä se sitten on sitä. Nyhtöpossuhodarit tilanteesta johtuen ja ehkä kätevyydenkin vuoksi myydään taas takeaway-paketissa. Ajankohta on tuleva lauantai 20.3. Tarjolla niitä on erä, ja jotta saat omasi, niin voit varata sen etukäteen tekstiviestillä numerosta 0400387988 tai sähköpostilla osoitteesta info@katinalanlihakauppa.fi. Varauksia otetaan vastaan perjantaihin klo 18 asti. Totta kai niitä riittää ilman varaustakin. Herkkuhodarin hinta on 9,00 €/kpl.


Toinen herkkuhetki lähestyy kovaa vauhtia, nimittäin pääsiäinen on ihan nurkan takana. Siis sehän on käytännössä jo ensi viikon jälkeen… Tässä kohtaa huomaan valitettavasti koronan vaikutukset, eli kotimaista karitsaa on tarjolla rajatusti. Pääset varaamaan pääsiäisherkkuja suoraan tästä: http://www.katinalanlihakauppa.fi/paasiainen.


Hyvän ruuan lisäksi myös tällä viikolla on tarjolla hyvää mieltä. Keräyksemme Syöpäsäätiön hyväksi jatkuu normaalisti tälläkin viikolla. Viime viikolla saimme kasaan taas lähes sata euroa, niin eiköhän laiteta paremmaksi ja nokitetaan tällä viikolla.


Paljon taas herkuteltavaa.


Tuomas
54 katselukertaa0 kommenttia