Etsi
  • tuomas93

Lihakauppiaan tiistai: Tuoksuupa täällä hyvältä

Makkarauunin ovi aukeaa ja tuoksu tuoreista makkaroista täyttää huoneen. Herkullista lammasmakkaraa on tehty uunillinen. Paras kohta makkaran tekemisessä on tietenkin se, kun tuote on valmis ja pääsen maistamaan tätä herkkua. Toki maistan ihan senkin vuoksi, että maku ja rakenne on varmasti kohdillaan. Ulkonäkö meikäläisen makkaroissa ei aina ole paras mahdollinen, niin kuin meidän makkaroitamme ja nakkejamme ostanut sen saattaa tietää. Tai välillä tulee erittäin hienoa ja välillä tuntuu, että koneet koettelevat makkarantekijän hermoja.

Uunissa oli tällä kertaa sitä perinteisempää sorttia, eli hennosti valkosipulilla ja persiljalla maustettua, mutta ensi viikolle on tulossa myös dijonsinapilla ja kevyesti chilillä maustettua lammasmakkaraa. Suosittelen ehdottomasti kokeilemaan! Lisäksi valikoimaan tulee marokkolaisittain maustettua lampaan raakamakkaraa. Oikeasti se ei ole lammasta, se on vain markkinointinimi. Lihana on karitsan lihaa. Kotimaista tietenkin. Vielä voit muuten varata karitsan lihoja pääsiäiseksi. Suosittelen myös oman keittiön kermaperunoita valkosipulilla tai ilman. Varauksen voit kätevästi tehdä osoitteessa https://www.katinalanlihakauppa.fi/paasiainen.

Oikein mukavaa keväistä viikkoa! Tuomas


43 katselukertaa1 kommentti

Puh. 03 6723444

Kauksaarentie 2-4, 13800 Katinala, Finland

Aukioloajat:

ti–to: 9–17
pe: 9–18
7
la: 9–14

su–ma: suljettu

  • Facebook
  • Instagram
  • YouTube
  • Google Places

©2021 by Katinalan Lihakauppa