Etsi
  • tuomas93

Meidän Mamma osaa tehdä ruokaa ja leipoa

Mikä sen parempaa, kuin äidin tekemä ruoka? Siinä on jotain sellaista, että se ylittää siinä olevat maut. Siinä on perinteitä, muistoja ja tunteita. Näiden lisäksi äiti kyllä osaa tehdä oikeasti erinomaista ruokaa ja leipoa. Sama homma on muuten anoppilassa.

Oman perheen lisäksi moni perhetuttu on kiitellyt äitimme saaristolaisleipää vuosien varrella. Erityisesti hän tekee sitä jouluna, mutta myös isompiin ruokakokoontumisiin muinakin ajankohtina. Sen maku on sopivan makea ja rakenne ihanan pehmeä. Kaikin puolin erinomainen leipä. Menee kahvileipänä, leikkeleen kanssa tai ihan vaan sellaisenaan. Leipä oli niin hyvää, että miksi me täällä leipomossa lähtisimme kehittämään uutta saaristolaisleipää, kun meidän äiti tekee niin erinomaista leipää. Onneksi saimme varastaa reseptin käyttöömme. Okei, pikkaisen muutettiin reseptiä, mutta hyvin pientä hienosäätöä loppujen lopuksi.

Saaristolaisleipää teemme aina tiistaina ja torstaina. Se säilyy muoviin käärittynä useamman päivän. Joulun lähestyessä tätä valmistetaan hivenen useammin.

Jouluhan se sieltä tosiaan lähestyy, joten nyt kannattaa varmistaa itselleen tuoresuolatut Katinalan lihakaupan kinkut. Varauksen voit tehdä helposti osoitteessa: https://tilaus.katinalanlihakauppa.fi.

Hyvää viikkoa sinulle.

Tuomas24 katselukertaa0 kommenttia