Etsi
  • tuomas93

Melkein, mutta ei ihan

Okei, mä myönnän. Mulla on ihan sairaat aikataulut. Vaimo jo tietää, kun sanon 30 min, niin se kerrotaan kolmella. Kun sanon viikko, niin se tarkoittaa vähintään kahta viikkoa. Vähän samaa on nyt leipomon kanssa. Ihan hyvää vauhtia asiat ovat valmistuneet, kunhan homma on saatu käyntiin tai edellinen tekijä on työnsä tehnyt. Tekemistä on kuitenkin todella paljon.


Kaikki asiat eivät mene tällaisissa projekteissa aina ihan putkeen. Eivät todellakaan. Aina kuitenkin oppii samalla. Eli ensi kerralla vastaavassa projektissa tiedän, mitä pitää tehdä ja mitä ei. Varmaan siitäkin huolimatta on asioita, joita ei osaa huomioida.


Meidän puulla lämpiävä uuni ja pari muuta laitetta saapuivat viime viikon alussa. En ehkä ihan osannut huomioida, että tavaraa on rekkalastillinen. Kiviarinauuni oli kirjaimellisesti tuhannessa osassa, jota italialaiset sitten kokosivat viikon ajan. Näyttää periaatteessa valmiilta, mutta on myönnettävä, että vielä ei ole valmista. Teräsverhoiltu uuni pitää sisällään tiiltä ja sementtiä, niin saavat kuivua tovin. Ja ehkä tässä on pari muutakin hommaa vielä kesken.


Heti, kun näyttää sille, että voin lyödä avajaiset lukkoon, niin laitan sinulle infoa.


Oikein mukavaa viikkoa sinulle.


Tuomas76 katselukertaa0 kommenttia