Etsi
  • tuomas93

Osallistu kisaan ja voit voittaa mahtavia palkintoja!

Mulle niin ruuanlaitto kuin ruokakuvien ottaminen on hyvin lähellä sydäntä. Ruokakuvien ottaminen on uusi harrastus. Tähän varmasti on vaikuttanut kännykkäkameroiden kehitys runsaan 10 vuoden aikana ja tätä myöten harrastamisen helppous. Olen innoissani, jos saan tehtyä hyvää ruokaa ja saan aseteltua sen kauniisti ja vielä otettua siitä hienon kuvan. Näin kuvia selatessani fiilistelen monesti jälkikäteen tätä kokonaisuutta. Viime aikoina olen kuvannut paljon tekemiäni pizzoja. Mielestäni se on vaikea kuvattava, mutta koen silti jotenkin onnistuneeni siinä.

Jottei omia tekeleitään tulisi koko ajan tuijotettua, niin ajattelin ihan omasta mielenkiinnosta järjestää kilpailun. Kilpailun aika on 20.–25.7.2021. Kilpailussa tehtävänä on valmistaa itse tai seurassa grilliruokaa ja ottaa siitä niin hyvä kuva kuin pystyy. Lihakaupan raati valitsee seuraavan viikon alussa voittajan. Paras kuva voittaa herkullisen lihaboksin, joka sisältää 10 lihakaupan makkaraa, 10 porsaan ulkofilepihviä valitsemallasi marinadilla tai ilman sekä 1 kilon naudan jauhelihaa. Palkinnon arvo on noin 55 euroa.

Pääset osallistumaan kilpailuun lähettämällä kuvan minulle joko facebookin tai instagramin kautta, viestillä tai whatsuppina numeroon 0400387988, sähköpostilla osoitteeseen tuomas@katinalanlihakauppa.fi tai vaikka tuomalla sen minulle kaupalle. Osallistumalla kilpailuun annat luvan julkaista kuvan ja nimesi facebookissa ja instagramissa kilpailun päätyttyä.

Lisää huomioita sen verran, että Facebook ja Instagram eivät suosittele, sponsoroi tai hallinnoi kilpailua, eikä se liity näihin yrityksiin millään tavalla.

Tuomas
27 katselukertaa0 kommenttia