Etsi
  • tuomas93

Rapea kuori, mehevä sisus, mahtava maku

Ajattelin, että tulevassa leipomossa meillä olisi muutama, mutta todella hyvä tuote. Laatuvaatimus on asetettu kymppiin. Toki voi olla, että taas lähtee homma lapasesta ja valikoima kasvaa. Mutta katsotaan. Alustavasti tuotevalikoimamme tulisi olemaan perinteinen juureen leivottu ruisleipä, vaalea juureen leivottu maalaisleipä, patonki, siemenleipä ja pullaa.


Viikonloppuna tuli taas tehtyä yhtä versiota testileivistä. Ties kuinka mones. Olen oikeastaan muutamat viime vuodet tehnyt testileipiä tietämättäni, että kohta niitä on leipomossa myynnissä. Lopputulos oli erinomainen. Rapea kuori, mehevä sisu ja maukas leipä. Leivoin kaksi leipää, josta 4 aikuista ja 3 lasta söivät ensimmäisen kuin huomaamattaan. Sunnuntain testileipä päätyykin tulevan leipomon listoille.


Vaikka helppoa leipomon perustaminen ei ole ja siis tällä tarkoitan sitä, että se vaatii yllättävän paljon aikaa muun normaalitoiminnan lisäksi. Kaikesta huolimatta on uuden äärellä jännittävää. Suosittelen.Mitä mainiointa viikkoa sinulle.


Tuomas

makkara- ja jauhopeukalo73 katselukertaa0 kommenttia