Ruuan tekeminen yhdessä on hauskaa ajanvietettä… Vai onko?

Joskus on kiva laittaa porukalla ruokaa oikein ajan kanssa. Viinipullo auki, hyvää musiikkia soimaan ja rento fiilis. Mikä sen hauskempaa😊. Toki minun täytyy myöntää, että omaan keittiööni ei aina mahdu ketään muita, kun minä olen siellä. Yleensä olen se, joka mielellään uurastaa keittiössä yksin, mutta sitten nauttii työnsä helmistä muiden ruokapöydässä olevien kanssa.

Kuitenkin, jos jokin ruuan tekeminen on hauskaa yhdessä, niin se on makkaran tekeminen. Se on helppoa ja suhteellisen nopeaa, ja lopputulos lähes varmasti onnistuu kunhan on laittanut makkaraan suolaa riittävästi. Mitä tulee mausteisiin, niin melkein siihen voi laittaa mitä tahansa. Laku ei ehkä sovi🤔…

Nyt voit vuokrata meiltä makkaraprässin ja lihamyllyn omia makkarakestejäsi varten. Miksi muuten makkaraprässi? Se johtuu siitä, että kun liha on jauhettu, niin sitä ei enää saa jauhaa kun se laitetaan suoleen, vaan se pursotetaan sinne. Näin lopputulos on parempi. Voit myös pyytää meitä jauhamaan lihat, jos siltä tuntuu.

Marraskuu lähenee loppuaan kovaa vauhtia, niin muistakaa tehdä kinkkutilaukset ajoissa. Helpoiten pääset kun tilaat kinkun verkkosivujemme kautta osoitteessa:
https://www.katinalanlihakauppa.fi/joulu