Siis meillähän on auto…

Kylläpä ovat maailmankirjat menneet sekaisin muutamassa päivässä. Viikko sitten suunnittelin, missä vaiheessa kannattaa tehdä juhannuksen makkaroita, mutta nyt horisontti on niinkin lähellä, että mitä tapahtuu huomenna. Tämä korona vaikuttaa nyt aika vahvalla kädellä jokaisen meidän arkeen, mutta se nyt ei liene enää mikään uutinen. Toivotaan vain, että tästä selvitään nopeasti.

Tämä totta kai vaikuttaa meihin erityiskauppana monella tapaa. En sano, että olisin huolissani, mutta toimenpiteitä pitää tehdä.

Ensinnäkin olemme nostaneet hygienian tasoa, eli putsataan huolellisemmin ja useammin. Tämä pätee niin käsiin kuin tiloihin ja välineisiin, esim. maksupääte. Toiseksi tässä on pähkinä purtavana siihen, että miten mahdollistamme teille hyvät asiakkaat maukkaiden herkkujen saannin, nyt ja jatkossa. Emme varmasti ole ainoita, mutta ensi viikosta tarjoamme mahdollisuuden kotiinkuljetukseen kunhan saamme siihen selkeät nuotit tehtyä. Tämän lisäksi tulee mahdolliseksi ostaa niin sanotusti autokaistalta herkut kotiin, eli tilaat meiltä pihassa ja me tuomme ne autoosi, jolloin vältät kontakteja muihin ihmisiin. Toki saat tulla edelleen meille kauppaan ostoksille niin halutessasi. Näistä infoan lisää, kun pääsemme viikkoa eteenpäin.

Minä en ole ajatusten tonava, siispä kysynkin sinulta onko sinulla ajatuksia ja ideoita toimintaamme ajatellen tässä tilanteessa?

Syödä pitää, mutta ei ruuan tarvitse olla pelkkää polttoainetta. Se voi olla elämän ilo ja nautinto.

Kiitos sinulle asiakkaamme.

Tuomas