Tällä viikolla tehdään hyvää

Marraskuun ensimmäisellä viikolla tapahtuukin kaikennäköistä. Ensinnäkin tällä viikolla on isänpäivä, joten kannattaa sännätä kaupoille hankkimaan isille jotain hyödyllistä (oma toive oli kalsareita) tai sitten jotain herkullista (lihakaupan lahjakortti🙃).

Eikä siinä vielä kaikki, nimittäin tulevana lauantaina pistämme take away -ravintolan pystyyn ja myymme 200 litran erän perinteistä hernekeittoa lihakaupan pihalta klo 11 lähtien. Varmasti muutamat lautaset varataan paikalle, mutta ajatuksena on ostaa tätä herkkua mukaan. Mielellään omaan astiaan, kierrätystä tukien.

Tässä kohtaa lihakaupalla tehdään ekstraa siten, että hernekeiton tuotto menee hyväntekeväisyyteen. Hyväntekeväisyyskohteeksi on valittu paikallinen saattohoitokoti Koivikko-koti. Tule siis hakemaan vatsan täytettä ja tue samalla saattohoitotoimintaa.

Edellisten lisäksi mainittakoot, että olemme saaneet myyntiin hirveä. Tätä herkkua ei ole kuin marraskuussa tarjolla, joten siitä kannattaa nauttia nyt. Oma suosikkini kuvassa, eli paahtopaisti.

Oikein hyvää viikkoa sinulle. Nähdään kaupalla.

Tuomas