Tässä menee vain pari tuntia…

Ajattelin, että jos oikein avaisi Youtubeen oman kanavan reseptejä varten. Sitten näitä reseptivideoita voisi kätevästi jakaa muun muassa Facebookissa ja vaikka sähköpostin välityksellä. Toki niistä tulisi tehdä myös paperiset versiot, joita voisi jakaa esim. myymälässämme. Idea on mielestäni hyvä. Aikaa tähän aloitukseen meni kuitenkin paljon enemmän, mitä oli suunnitelmissa. Paljon enemmän.

Teimme koekuvauksen eilen yksinkertaisesta reseptistä. Oliko helppoa? Oli… tai siis ei. Editointi, kuvan käsittely jne. vaatikin muutaman tunnin harjoittelun ennen kuin se alkoi jotenkin sujumaan. Tämän muutaman tunnin jälkeen ei oltu edes puolivälissä. Nyt voisi kysyä, että voisiko tämän asian ostaa palveluna ulkopuolelta? No varmaan voi, mutta hintalappu pyritään pitämään nyt hyvin matalana ja muutoinkin homman pitää olla kevyttä pyörittää, joten laitetaan ihan oma kuokka suohon. Ainakin tässä vaiheessa.

Kokkailu ei vienyt kauaa aikaa, mutta kaikki muu vei ja vie, joten saatte ensimmäisen Youtube-kanavan reseptin katsottavaksenne vasta viikon päästä tiistaina.

Uutta opetellessa kantapään kautta.

Tuomas