Tulta on taas pesässä

Lämminsavuheppaa on kyselty. Samoin lämminsavukassleria ja porsaan ulkofilettä sekä palvattua broilerinfileerullaa. Ei hätää, odotuksesi palkitaan tuota pikaa, sillä kuva on otettu palvisaunan pesästä, eli keskiviikkona kaikkia niitä on taas tarjolla. Meillä onkin ollut tässä kesäsesongin häntäpäässä kaksi hyvin työllistävää messua Elomessut ja Lepaan puutarhanäyttely. Ne menivät todella hyvin, mutta rokottivat mahdollisuuksia tehdä tuotteita myymälään. Sesonkina välillä pääsee päälle aikapula. Ei tässä sesonki lopu, mutta muuttuu toisenlaiseksi kuitenkin. Ja tarjonta sen mukana, esimerkiksi peltohirviä saapuu myyntiin jo syyskuun alussa, samoin kotimaista karitsaa keittoihin tai patoihin. Karitsa tulee pakkasesta, mutta on siitä huolimatta hyvää ja laitetaan sille vielä sopuhinta😊.

Viime sunnuntai olikin oikein kiva päivä, ei nimittäin ollut mitään sovittua tekemistä, joten käytiin vaimo-kullan kanssa lounaalla Metsänkylän kartanossa syömässä pannukakut jäätelöllä, kermavaahdolla ja hillolla. Oli hyvää. Paikka on kyllä todella idyllinen ja kaupanpäälle käytiin silittelemässä laamoja sekä rautakaupassa. Jos et ole käynyt Metsänkylän kartanossa syömässä pannareita, rautakaupassa ja syöttämässä laamoja, niin suosittelenkin sitä sinulle seuraavan sunnuntain aktiviteetiksi. On todella hienoa, että ovat laittaneet paikan niin hienoksi.

Loppuviikosta olenkin nauttimasta mökin rauhallisuudesta, viileästä vedestä sekä saunomisesta, hyvää ruokaa unohtamatta. Sain lahjaksi sorsan ja riekkoa, katsotaan mitä niistä tulee😃.