top of page
salsa_verde_grilliliha.JPG

Tuore liha

Hyvää ruokaa, hyvällä mielellä.

”Minulle on tärkeää, että käyttämämme liha on laadukasta, kotimaista ja valikoima on mahdollisimman laaja. Haluan itse tehdä keittiössä eri ruokalajeja ja käyttää hyväksi ruhon eri osa-alueita. Luullinen liha on suosikkini, koska se pitää kypsentää rauhassa ja luusta tulee paras maku.

 

Lihatiskimme elää sesonkien ja vuodenaikojen mukaan. Lisäksi perusvalikoiman ulkopuolelta pystymme toteuttamaan toiveita. Valikoimista löytyy riistaa ja karitsaa sesonkiajankohtina tuoreeltaan, mutta myös pitkin vuotta pakasteena.

 

Alla lyhyt esittely valikoimastamme.” 

Tuomas Mikkola, kauppias

IMG_2778_edited.png
F7D43FE4-5841-4D74-98AA-834ACDFA4313 (1)

F7D43FE4-5841-4D74-98AA-834ACDFA4313 (1)

Poron liha

Karitsan liha

Karitsan liha

Valikoimassamme on tuoretta karitsan lihaa sesonkina ja satunnaisesti. Ympäri vuoden karitsan lihaa saa myös pakasteena.

Hirven liha

Hirven liha

Metsästyskautena tarjoamme tuoretta lähialueen hirven lihaa myyntiin. Saatavilla on myös sesongin ulkopuolella hirven jauhelihaa pakasteena.

Jauheliha

Jauheliha

Valmistamme luomunaudan jauhelihaa, luomunaudan paistijauhelihaa, sika-nautajauhelihaa. Lisäksi pakasteessa saatavana on hirven ja karitsan jauhelihaa sekä sesonkina niitä tuoreena.

Porsaan liha

Porsaan liha

Porsaan lihasta löydät valikoimastamme muun muassa ulkofilettä, palapaistia, kylkeä, ribsejä, potkia, kyljyksiä, lapaa, sorkkia, nahkaa Valikoimamme elää sesonkien ja vuodenaikojen mukaan.

Naudan lihat

Naudan lihat

Valikoimistamme löydät naudasta muun muassa sisäfilettä, marmorifilettä, palapaistia, sisäpaistia, keittolihaa, häränhäntää, occo buccoa, naudan luullista lapaa ja entrecoteta. Käytämme pääsääntöisesti luomunautaa. Valikoimamme elää sesonkien ja vuoden aikojen mukaan.

bottom of page