Tuotteet

Meiltä löydät kauden tuoreet lihat, Katinalan makkaratehtaan omat makkarat sekä muun muassa seudun parhaan meetwurstin.

Lihaostosten lisäksi löydät myymälöitämme lähitilojen tuotteita, kuten Ahtilan luomumunia, Kuusamon Mansikkatilan hilloja ja mehuja, Kurkkumestareiden maustekurkkuja ja Heikkilän juustoja. Katinalassa saman oven takana teitä palvelee myös Sokerileipuri Suominen, joka on tunnettu ensiluokkaisista leipomo- ja konditoriatuotteistaan.

Tuore liha

Katinalan Lihakaupassa suosimme laadukasta kotimaista lihaa. Meiltä löydät naudan, porsaan, maalaiskananpojan ja karitsan lihoja. Sesonkiluonteisesti meillä on myös tarjolla riistalihaa, kuten esimerkiksi hirven lihaa, sorsaa ja kotimaista ankkaa. Pyrimme täyttämään asiakkaiden toiveet, ja autamme tarvittaessa lihan kypsentämisessä, maustamisessa ja suolaamisessa.

Lihajalosteet

Valikoimiimme kuuluvat erilaiset palvituotteet ja makkarat, kuten esimerkiksi perinteinen ylikypsä palvikinkku ja rasvaton palvikinkku sekä punaviiniraakamakkara, täyslihanakki, hirviryynimakkara ja suomilenkki. Palvituotteiden lisäksi meillä on useita erilaisia kylmäsavustettuja tuotteita, esimerkiksi oma meetvurstimme, kylmäsavukassler ja kylmäsavuhevonen. Lisäksi teemme perinteistä lihahyytelöä ja naudan suolalihaa.

Tarjottavat juhliin ja tilaisuuksiin

Valmistamme tarjottavat myös isompiin tilaisuuksiin. Voit valita tarjoiluiksi suositut nyhtöpossuhodarimme lisukkeineen (minimitilaus 30 hodaria) tai lihapullat (minimitilaus 7 kg). Lisukkeeksi voit tilata oman keittiömme peruna-, coleslaw- tai punajuurisalaatin (minimi 5 kg/salaatti).

Meiltä saat halutessasi tilaisuuteesi myös koko nyhtöpossuhodari-cateringin: hoidamme avaimet käteen -periaatteella kaikki kuljetukset tarjoiluineen (minimitilausmäärä 100 henkilöä). Pyydä tarjous Ota yhteyttä -osion lomakkeella!

KATINALAN LIHAKAUPPA