Vielä yksi maanantai!

Onpas ollut vilskettä koko kesän lihakaupalla. Ja kauppiaana tietenkin olen siitä erittäin tyytyväinen. Kiitos teille asiakkaille. Mielestäni kesällä on ollut todella hyvät kelit, ainakin täällä Hattulassa. Toki suurin osa päivästä kuluu seinien sisällä ilman ikkunoita, mutta illalla kotiin tullessa säästä on päässyt nauttimaan.

Heinäkuu lähenee loppuaan ja niin myös monella alkaa työt ja koulut kun elokuun puolelle päästään. Olemme vielä ensi maanantaina auki, mutta siitä eteenpäin normaalisti ti-la auki.

Loppuviikosta ajattelinkin pitää pienen pätkän lomaa, eli meikäläinen ottaa suunnaksi Amsterdamin. Pieni loma ei tee kauppiaalle huonoa tämän pusertamisen jälkeen.

Jos minun pitäisi valita yksi jälkiruoka, niin se olisi jäätelö. Parhaillaan teenkin lähtöä kauppaan hakemaan sitä lisää. Kuvassa on Kolmen kaverin suklaa-tryffelijäätelö hivenen tuunattuna. Siis jäätelöhän pitää tehdä lähtökohtaisesti itse, mutta ajan puutteen vuoksi olen turvautunut Kolmen kaverin jäätelöihin, joita voin kyllä suositella.