Makkarat, kylmäsavu- ja palvituotteet
Hyvää ruokaa, hyvällä mielellä.
”Savukinkku tai palvikinkku kuuluu mielestäni savustaa oikeilla leppähaloilla turhia kiirehtimättä. Näin saadaan murea ja maukas lopputulos, joka maistuu leivän päällä tai ruuassa. Kiireettömistä herkuista on mainittava meidän meetvursti. On vaikea löytää parempaa, kun on maistanut meidän versiota. Tuoreus on tärkeää ja siivutamme sinulle vasta pyydettäessä valitsemasi herkun.
Makkarat valmistamme käsityönä Katinalassa. Makkaran pitää maistua. Siinä pitää olla lihaa ja sopivasti savua pinnassa. Minulle on tärkeää, että voin tarjota sinulle laadukkaita makkaroita kotimaisesta lihasta ja uusia makuyhdistelmiä. Makkaroissa meillä on suosittu perusvalikoimamme, mutta kokeilemme tasaisesti myös uusia makuja. Muokkaamme valikoimaamme myös sesongin mukaan.
Arvostan ruoanlaitossa perinteisiä menetelmiä ja aitoja makuja. Näitä löydät meidän tiskistä reippaasti.”
Tuomas Mikkola, kauppias
NakitLihakaupan täyslihanakki on varmaan suosituin makkaramme. Lisäksi löydät valikoimastamme Makulihan salarakkaan ja juustonakin. | GrillimakkaratValikoimassamme on useita erilaisia grillimakkaroita. Makuja muun muassa on chili-emmental, perus grillimakkara, krakova, aurajuusto, riistaryynäri ja lenkkimakkara sekä suomimakkara. | RaakamakkaratTeemme satunnaisesti myös raakamakkaroita. Erityisesti niitä on tarjolla sesonkeina. Makuina muun maussa punajuuri-aurajuusto, punaviini ja parmesaani-yrtti. |
---|---|---|
Muut leikkeleetValikoimassa myös lämminsavuhevosta, naudan suolalihaa ja savukalkkunaa. | Lihahyytelö ja muut lihajalosteetLihahyytelömme salaisuus on pitkään haudutetussa porsaan lihassa, maustepippurissa ja laakerinlehdissä. Lisäksi teemme satunnaisesti nyhtöpossua ja kebabia. | KylmäsavuherkutMeetvurstimme salaisuus on vähärasvaisessa kotimaisesssa hevosen lihassa ja pitkässä kypsytyksessä. Makuina tavallisen lisäksi valkosipuli ja pippuri. Muita kylmäsavutuotteita ovat kylmäsavuhevonen, -kassler ja -poro. |
SesonkituotteetMakkarat ja nakit sekä palvituotteet seuraavat myös eri sesonkeja ja vuoden aikoja. Näihin myös vaikuttavat kotimaisten raaka-aineiden saanti. Näitä tuotteita ovat muun muassa savupotka, hirvimakkara, lammasmakkara ja palvattu karitsan paisti. | PalvikinkutValikoimassa leppähaloilla palvattuja porsaan kinkkuja rasvalla ja ilman sekä ulkofilettä, kassleria ja kylkeä. |