top of page
IMG_3226-2-2.jpg

Makkarat, kylmäsavu- ja palvituotteet

Hyvää ruokaa, hyvällä mielellä.

”Savukinkku tai palvikinkku kuuluu mielestäni savustaa oikeilla leppähaloilla turhia kiirehtimättä. Näin saadaan murea ja maukas lopputulos, joka maistuu leivän päällä tai ruuassa. Kiireettömistä herkuista on mainittava meidän meetvursti. On vaikea löytää parempaa, kun on maistanut meidän versiota. Tuoreus on tärkeää ja siivutamme sinulle vasta pyydettäessä valitsemasi herkun.

 

Makkarat valmistamme käsityönä Katinalassa. Makkaran pitää maistua. Siinä pitää olla lihaa ja sopivasti savua pinnassa. Minulle on tärkeää, että voin tarjota sinulle laadukkaita makkaroita kotimaisesta lihasta ja uusia makuyhdistelmiä. Makkaroissa meillä on suosittu perusvalikoimamme, mutta kokeilemme tasaisesti myös uusia makuja. Muokkaamme valikoimaamme myös sesongin mukaan.  

 

Arvostan ruoanlaitossa perinteisiä menetelmiä ja aitoja makuja. Näitä löydät meidän tiskistä reippaasti.”  

Tuomas Mikkola, kauppias

meetvursti.jpg
bottom of page