myymalan_tiski.jpg

Ruokaelämyksiä hyvällä mielellä

Haluamme tuottaa asiakkaillemme ruokaelämyksiä. Mottomme on "hyvää ruokaa, hyvällä mielellä".


Lihakauppamme sijaitsee Hattulassa, Hämeelinnan kupeessa, Hämeen sydämessä. Idyllinen Hattula on erinomainen retkikohde, sillä sinne ajaa vain noin tunnin sekä Helsingistä, Tampereelta että Lahdesta.

Kun tarina sai uuden käänteen

Katinalan Lihakaupan juuret ulottuvat 80-luvulle asti. Myymälän tarina sai uuden käänteen vuonna 2017, kun lihakauppiaaksi siirtyi paljasjalkainen hattulalainen Tuomas Mikkola.

uuni.jpg
lihakauppias.jpg

Ravintolakokista...

Tuomas kiinnostui ruoanlaitosta jo teini-ikäisenä. Seikkailunhalu ja kunnianhimo veivät innokkaan kulinaristin oppisopimuskokiksi arvostettuun helsinkiläiseen ravintola Nokkaan, jonka jälkeen hän työskenteli hetken kokkina Hotel Kämpin yhteydessä sijaitsevassa Kämp Brasserie -ravintolassa.

 ... lihakauppiaaksi

Tämän jälkeen Tuomas vaihtoi ravintola-alan lähes kymmenen vuoden uraan pankki- ja vakuutusalan myyntipuolella. Kiinnostus ruokaan ei ollut kuitenkaan sammunut: se näkyi perheelle ja ystäville loihdittujen usean ruokalajin illallisina, täydellisen pizzapohjan hiomisena ja maailman parhaiden keittiömestareiden kirjojen lukemisena. Myös ajatus ruoka-alan yrittäjäksi ryhtymisestä viehätti. Kun Katinalan lihakauppa tuli myyntiin, Tuomas tiesi tilaisuutensa tulleen. Nyt makkarakoneen ja tiskin ääressä häärää onnellinen lihakauppias.

karitsankare.jpg
tyontekijat.jpg

Ruokaelämyksiä hyvällä mielellä

Haluamme tuottaa asiakkaillemme ruokaelämyksiä ja ensiluokkaista palvelua. Lihakaupassa ahkeroivat asiantuntevat ja iloiset ammattilaiset: myyjä Marja, lihamestari Timo sekä sesonkien kiireapulaiset. 
Toivotamme sinut lämpimästi tervetulleeksi myymäläämme!